آیا رتبه الکسا خیلی پر اهمیت است ؟
الکسا سایت خوبی است و میتواند یکی از بهترین سایت های رتبه دهی باشد . اما بهتر است که کمی بیشتر در مورد کاربرد این سایت در ایران فکر کنیم . آیا واقعا الکسا در ایران یک سایت رتبه بندی کاملا مناسب است و میتواند وبسایت ها را کاملا بر اساس فاکتور های خود به درستی رتبه بندی کند؟
شاید کمی ذهنتان درگیر این مسئله شد و قطعا پاسختان خیر است ! . اگر کمی با دقت تر به این مسئله نگاه کنیم ، میبینیم که واقعا نمیشود بر روی رتبه دهی این سایت زیاد مانور داد. البته این مسئله تا مقداری بستگی به شرایط کشور و سایت شما دارد . اما اگر از من نظر بخواهند ، مسلما جوابم خیر است . البته شاید این صحبت های من ، با مطالبی که چندین ماه پیش در یک ادمین منتشر شد کمی متناقض باشد.
طبق سوالاتی که از اپراتور های الکسا داشتم ، گفتند که تنها معیار رتبه بندی الکسا فقط بازدید از طریق تولبار است . اما باز هم این سوال پیش می آید که چند درصد کاربران اینترنت تولبار الکسا را نصب دارند؟ آیا زمانی که در محل کار خود (اداره و یا شرکت ) در حال فعالیت در اینترنت هستید ، تولبار الکسا را نصب دارید؟ بر روی سیستم های یک کافی نت چطور؟ آیا تولبار الکسا نصب است ؟
حال چه کسانی از تولبار الکسا استفاده میکنند ؟ جواب سوال شما کاربران حرفه ای اینترنت ، همچون وبمستر ها و کسانی که استفاده مفیدی از این ابزار دارند . پس میبینیم که این رتبه بندی ، آنگونه که بین وبمستر ها باب شده است مهم نیست . اگر شما وبسایتی همچون یک ادمین داشته باشید و اکثر بازدید شما را وبمستر ها تشکیل دهند ، رتبه مناسبی در الکسا خواهید داشت . اما اگر شما یک وبسایت دیگر ، مثلا در موضوع سرگرمی ، داشته باشید و همین مقدار بازدید را نیز داشته باشید ، رتبه شما بسیار پایین تر از سایتی است که جوابگوی وبمستر هاست . زیرا اکثر وبمستر ها تولبار را نصب دارند ، اما در مورد سایت سرگرمی که اکثر بازدید کننده ها را افراد عام تشکیل میدهند چطور ؟ چند درصد از افراد تولبار را نصب دارند؟
تمامی این موارد و سوال ها برای این بود که ذهن شما را از درگیری با رتبه ها دور کنم و بیشتر به سمت کاربر مداری پیش ببرم . سایت شما زمانی موفق خواهد بود که بازدید کننده هدف داشته باشید و آنها از خدمات شما استفاده کنند و یا محصولاتتان را بخرند ، نه زمانی که شما بهترین رتبه را در الکسا داشته باشید ولی کسی محصول شما را نخرد پس وبسایت شما چه ارزشی دارد؟
رزبلاگ لینک - تبادل لینک رایگان رتبه ,الکسا ,سایت ,تولبار ,وبمستر ,داشته ,داشته باشید ,رتبه بندی ,تولبار الکسا ,بازدید کننده ,اکثر بازدید منبع
درباره این سایت